null

O nama

Moravka Pro iz Leskovca upošljava preko 200 radnika i proizvodi oko 12.000 tona gotovog proizvoda na godišnjem nivou.

Fabrika se sastoji iz tri segmenta:

• fabrika tradicionalne i instant kafe
• fabrika vafla i konditorskih proizvoda
• fabrika pakerskih proizvoda (začini – dodatak jelima, začinske paprike, supe i sosevi, čajevi, pudinzi, šlagovi, praškasti, zrnasti i žito-mlinski proizvodi, sitan pak)

null

Proizvodnja

Više od 50% proizvodnje obuhvata pripremu proizvoda za PL, privatne robne marke, artikala za Delhaize, DIS, Univerexport, NTL, DTL itd.

Izborom najkvalitetnijih sirovina od renomiranih domaćih i stranih proizvođača, izgradnjom partnerskih kooperativnih odnosa sa dobavljačima i stalnim unapređenjem tih odnosa, izgradili smo sistem poverenja i kontrole koji našim potrošačima garantuje bezbednu i kvalitetnu hranu.

Stalna interaktivna razmena informacija obezbeđuje nam pristup novim tehnološkim rešenjima i njihovoj brzoj implementaciji.

null

Kvalitet je naš standard

Naš mladi i ambiciozni marketing tim od prvog dana kreira savremene dizajne ambalaže koji se takmiče sa kvalitetom upakovanog proizvoda dodajući vrednost Vašem brendu. Ne robujući tradicionalnim normama, u saradnji sa našim dobavljačima ambalaže, proizvode smo upakovali u najmoderniju i najkvalitetniju višeslojnu ambalažu koja obezbeđuje da sadržaj ne dolazi u dodir sa spoljnom sredinom do samog trenutka korišćenja.

Više proizvoda spakovali smo u zaštitnu atmosferu azota kako bi zadržali najbolju aromu i mirise dok ne dođu na trpezu potrošača. Time smo ih učinili kvalitetnijim, a potrošačima dali najviše i najbolje.

Stalna kontrola u svim fazama proizvodnje, od nabavke, prerade, pakovanja, kontrola u delu distribucije garantuje da jela, torte i kolači budu zdravi, ukusni i lepi onako kako to naši potrošači očekuju. Uvođenje sistema stand

null

Inovacije su naša budućnost

Posebno smo ponosni na novu liniju u konditorskoj proizvodnji. U 2018. godini plasiramo napolitanke, najpre smo predstavili tri različita ukusa pod brendom Waffer u pakovanjima od 400 grama:

• Napolitanke sa kakao kremom

• Napolitanke sa nugat kremom

• Napolitanke sa mlekom i kakaom

Sertifikati

sr_RSSerbian